Coronavirus

Langs deze weg willen wij u informeren over de maatregelen die we nemen binnen Parlijn met betrekking tot het coronavirus. Parlijn werkt met een kwetsbare doelgroep. We doen er alles aan om risico’s voor onze cliënten, hun verwanten, onze medewerkers en vrijwilligers zoveel mogelijk te beperken.Voor zover nu bekend is geen van de cliënten of medewerkers besmet geraakt. We bereiden ons wel goed voor op de mogelijke gevolgen die het coronavirus ook op ons kan hebben. Dit betekent dat wij de maatregelen volgen die door het kabinet zijn afgekondigd en volgen we de richtlijnen van het RIVM. Voor de actuele status verwijzen wij u naar de volgende link:  https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Wat zijn de gevolgen voor onze cliënten door deze maatregelen?

  • Dagbesteding en Werkbedrijf zijn weer volledig operationeel. Maandag t/m donderdag 08:30 – 16:30 uur. Vrijdag 08:30 – 12:30 uur.
  • Medewerkers die op kantoor werkzaam zijn binnen Parlijn werken zoveel mogelijk  thuis, maar zijn telefonisch bereikbaar.

Ambulante begeleiding

  • Wij bezoeken de cliënten wel in de thuissituatie mits dit veilig is en er vooraf telefonisch is gecheckt dat de cliënt (en huisgenoten) geen verschijnselen of klachten hebben.
  • In overleg met de cliënt gaat de huishoudelijk ondersteuning door.
  • In het contact worden de richtlijnen gevolgd rond hygiëne en afstand tot elkaar (1,5 meter). Het aantal medewerkers dat bij cliënten thuiskomt wordt zo klein mogelijk gehouden.

Binnen Parlijn is er een team samengesteld dat de actualiteiten omtrent het coronavirus op de voet volgt.  Heeft u verder nog vragen neem dan contact op met kantoor. Telefoonnummer: 0545 – 843489 of u kunt mailen naar info@parlijn.nl.