3 maanden ago ·

Wij zijn weer volledig geopend!

De dagbesteding en het werkbedrijf hanteren de normale openingstijden:
* Maandag t/m donderdag 08:30 – 16:30 uur.
* Vrijdag 08:30 – 12:30 uur.

Onze deelnemers hebben informatie ontvangen rondom veiligheid, vervoer, hygiëne en overige maatregelen. Externe bezoekers zijn welkom op afspraak.

Ook zijn de kennismakingsgesprekken weer gestart!
Bent u ( of voor iemand anders) op zoek naar een dagbesteding met veel ruimte, diverse activiteiten en enthousiaste begeleiders? Bij zowel de dagbesteding als het werkbedrijf zijn nog plekken vrij. Plan vrijblijvend een rondleiding, wij laten u graag onze locatie zien!
Telnr: 0545-477377 of kijk op www.parlijn.nl

Read more 0

5 maanden ago ·

Update Corona 4 mei 2020

Update 4 mei 2020

Langs deze weg willen wij u informeren over de maatregelen die we nemen binnen Parlijn met betrekking tot het coronavirus. Parlijn werkt met een kwetsbare doelgroep. We doen er alles aan om risico’s voor onze cliënten, hun verwanten, onze medewerkers en vrijwilligers zoveel mogelijk te beperken.Voor zover nu bekend is geen van de cliënten of medewerkers besmet geraakt. We bereiden ons wel goed voor op de mogelijke gevolgen die het coronavirus ook op ons kan hebben. Dit betekent dat wij de maatregelen volgen die door het kabinet zijn afgekondigd op 31 maart j.l. en volgen we de richtlijnen van het RIVM. Voor de actuele status verwijzen wij u naar de volgende link:  https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Wat zijn de gevolgen voor onze cliënten door deze maatregelen?

 • Werkbedrijf is gelimiteerd open van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 12:30 uur.
 • Dagbesteding zal vanaf maandag 11 mei beperkt de deuren openen van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 12:30 uur.
 • Medewerkers die op kantoor werkzaam zijn binnen Parlijn werken thuis, maar zijn telefonisch bereikbaar.

Ambulante begeleiding

 • Wij bezoeken de cliënten wel in de thuissituatie mits dit veilig is en er vooraf telefonisch is gecheckt dat de cliënt (en huisgenoten) geen verschijnselen of klachten hebben.
 • In overleg met de cliënt gaat de huishoudelijk ondersteuning door.
 • In het contact worden de richtlijnen gevolgd rond hygiëne en afstand tot elkaar (1,5 meter). Het aantal medewerkers dat bij cliënten thuiskomt wordt zo klein mogelijk gehouden.

Binnen Parlijn is er een team samengesteld dat de actualiteiten omtrent het coronavirus op de voet volgt.  Heeft u verder nog vragen neem dan contact op met kantoor. Telefoonnummer: 0545 – 843489 of u kunt mailen naar info@parlijn.nl.

Read more 0

6 maanden ago ·

Update Corona

Update Coronavirus 2 april
 
Naar aanleiding van de persconferentie van 31 maart j.l. blijven ook bij ons de volgende maatregelen onverminderd van kracht:
 
– De dagbesteding en werkbedrijf blijven, ook na 6 april, tot nader bericht gesloten tot 28 april 2020.
 
– Ambulante begeleiding en huishoudelijke ondersteuning:
* We kiezen voor ambulante zorg op afstand, mits dit mogelijk is.
* Bezoek bij cliënten thuis gebeurt uitsluitend indien het voor de zorg echt noodzakelijk is en er vooraf telefonisch is geïnformeerd dat de cliënt (en medebewoners) geen verschijnselen of klachten hebben.
* In het contact worden de richtlijnen gevolgd rond hygiëne en afstand tot elkaar (2 meter). Het aantal medewerkers dat bij cliënten thuiskomt wordt zo klein mogelijk gehouden.

Read more 0

7 maanden ago ·

Update 15-3-2020 maatregelen coronavirus

Let op: Verscherpte maatregelen!

Langs deze weg willen wij u informeren over de maatregelen die we nemen binnen Parlijn met betrekking tot het coronavirus. Parlijn werkt met een kwetsbare doelgroep. We doen er alles aan om risico’s voor onze cliënten, hun verwanten, onze medewerkers en vrijwilligers zoveel mogelijk te beperken.Voor zover nu bekend is geen van de cliënten of medewerkers besmet geraakt. We bereiden ons wel goed voor op de mogelijke gevolgen die het coronavirus ook op ons kan hebben. Dit betekent dat wij de maatregelen volgen die door het kabinet zijn afgekondigd op 15 maart j.l. en volgen we de richtlijnen van het RIVM. Voor de actuele status verwijzen wij u naar de volgende link:  https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Wat zijn de gevolgen voor onze cliënten door deze maatregelen?

Dagbesteding / Werkbedrijf GESLOTEN op maandag 16 maart tot nader bericht. 

Vanaf 16 maart sluiten wij onze dagbesteding en werkbedrijf voor zowel cliënten als bezoekers. Cliënten, verwanten en bezoekers worden persoonlijk ingelicht. Medewerkers die op kantoor werkzaam zijn binnen Parlijn werken thuis, maar zijn telefonisch bereikbaar.

Ambulante begeleiding

 • We kiezen voor ambulante zorg op afstand, mits dit mogelijk is.
 • Bezoek bij cliënten thuis gebeurt uitsluitend indien het voor de zorg echt noodzakelijk is en er vooraf telefonisch is gecheckt dat de cliënt (en huisgenoten) geen verschijnselen of klachten hebben.
 • In het contact worden de richtlijnen gevolgd rond hygiëne en afstand tot elkaar (2 meter). Het aantal medewerkers dat bij cliënten thuiskomt wordt zo klein mogelijk gehouden.
 • Cliënten worden 16 maart persoonlijk gebeld om te kijken hoe we de zorg kunnen inrichten. 

Binnen Parlijn is er een team samengesteld dat de actualiteiten omtrent het coronavirus op de voet volgt.  Heeft u verder nog vragen neem dan contact op met kantoor. Telefoonnummer: 0545 – 843489 of u kunt mailen naar info@parlijn.nl.

Read more 0

8 maanden ago ·

OPEN DAG

Zaterdag 8 februari openen wij onze deuren van 10:00 – 16:00 uur, voor een ieder die graag een kijkje wil komen nemen in ons nieuwe pand! Hapje & Drankje staan klaar, ook zijn er een aantal activiteiten voor de kids. Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een vernieuwde vorm van dagbesteding en/of werkbedrijf in de omgeving van Eibergen? Kom dan langs!

Read more 0

11 maanden ago ·

Wij zijn verhuisd!

Beste klant / relatie en verwanten,

Per 21 oktober verhuizen en integreren wij onze locaties van de dagbesteding, werkbedrijf en kantoren naar een nieuw pand. Tevens hebben wij een nieuw logo en binnenkort lanceren wij een vernieuwde website. Onze nieuwe adresgegevens:  Jukkertweg 6,  7151 HS in Eibergen

Nieuwe invulling dagbesteding en werkbedrijf

Naast deze nieuwe locatie introduceren wij een nieuw en breder aanbod aan activiteiten in de dagbesteding. Deze activiteiten zijn onderverdeeld in 5 thema’s, waardoor bezoekers van de dagbesteding meer keuzevrijheid krijgen in de dag invulling. Voortdurend zullen wij in deze thema’s diverse workshops aanbieden gerelateerd aan de volgende thema’s.

* Sport & Leefstijl * Facilitair & Horeca * Creativiteit & Talent * Sfeer & Ontspanning * Werkbedrijf

Ons totale dienstenaanbod is onveranderd en bieden wij naast onze dagbesteding ook persoonlijke verzorging, huishoudelijke hulp, werk-leertrajecten en persoonlijke begeleiding aan, in zowel thuissituaties als op onze nieuw locatie. Bent u nieuwsgierig naar onze locatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op voor een rondleiding, wij staan u graag te woord. Meer informatie kunt u vinden op www.parlijn.nl

Read more 0

1 jaar ago ·

Parlijn is op zoek naar Partners!

Parlijn Zorg is op zoek naar (zorg)partners!

Werk jij zelfstandig en ben je op zoek naar een eigen kantoorruimte? Voor ons nieuwe pand aan de Jukkertweg 6 in Eibergen, zoeken wij partners waarmee we gezamenlijk een totaal pakket kunnen aanbieden met de individuele wensen en behoefte van de deelnemers als uitgangspunt.

Wij zoeken partners in de volgende sectoren:

 • GGZ
 • Jeugdzorg
 • Ouderenzorg
 • Bewindvoering
 • Overige organisaties in de gezondheidszorg

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Telefoonnummer: 0545-843489

Mailadres: f.vanslooten@parlijn.nl

Read more 0

1 jaar ago ·

Alles onder 1 dak! Begeleiding, Dagbesteding, Werken & Leren.

Per september verhuizen wij naar een nieuw pand! De dagbesteding, het werkbedrijf en zorgkantoren worden gevestigd aan de Jukkertweg 6 in Eibergen. Daarnaast lanceren wij een nieuw concept voor onze deelnemers, waarbij er een grote keuzevrijheid wordt geboden aan activiteiten die worden afgestemd op persoonlijke wensen en behoefte. De daginvulling wordt afgestemd in samenwerking met onze professionele begeleiders en coaches. Huiselijke sfeer en individuele aandacht staan bij Parlijn centraal.

Naast het aanbod hierboven bieden wij al tien jaar ambulante begeleiding, persoonlijke verzorging en huishoudelijke hulp in thuissituaties in alle acht Achterhoekse gemeenten. Momenteel zijn wij druk in ontwikkeling en houden wij u op de hoogte van alle plannen.

Mocht u alvast meer informatie willen of zich alvast willen voorinschrijven, dan kunt u contact opnemen met Parlijn: 0545 – 843489 of kijk op onze website www.parlijn.nl

Read more 0

Next posts