1 jaar ago ·

Locatie gesloten 9 februari

Wegens de slechte weersomstandigheden zal de locatie 9 februari nog gesloten zijn. Kijkende naar de vooruitzichten van het weer, vertrouwen wij er op dat wij woensdag weer open zijn.  Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar:

Dagbesteding: 0545-477377 / Werkbedrijf: 0545-224186 / Kantoor: 0545-843489

Team Parlijn

Read more 0

1 jaar ago ·

Vrijwilligers gezocht!

????????????? ???????!
Vind jij het leuk en waardevol om voor een ander iets te betekenen? Wij zoeken per direct vrijwilligers die ons willen helpen op onze locatie. Uiteraard hebben wij jou ook iets te bieden:
een leuk team, bijscholingen, een vrijwilligersbijdrage en zeer dankbare deelnemers! ?
1) Op de dagbesteding zoeken wij vrijwilligers die willen helpen met diverse activiteiten zoals: koken, boodschappen doen, wandelen en/of samen sporten, muziek, spelletjes spelen, schilderen, helpen bij de shop en misschien nog wel het belangrijkste: het bieden van een luisterend oor en een praatje maken!
2) Chauffeurs voor het vervoeren van deelnemers:
Je rijdt de deelnemers met onze vervoersmiddelen van hun woning naar onze locatie. Rijbewijs B is voldoende. Er zijn ritten in de ochtend en in de middag van 08:30 tot 09:30 en van 15:30 tot 16:30 uur. In gezamenlijk overleg kun je aangeven op welke dagen en ritten je kunt rijden.
3) In het werkbedrijf houden onze deelnemers zich bezig met arbeid. Wij zoeken mensen die graag willen helpen bij de volgende activiteiten: eenvoudig tuinonderhoud, sorteer en inpakwerk, houtbewerking, renoveren van meubels e.d. Ook op deze afdeling is de sfeer erg belangrijk, dus ook het sociale contact is een vorm van activiteit!
Ben jij minimaal 1 dagdeel beschikbaar in de week? Meld je aan per mail naar r.mooijweer@parlijn.nl of neemt telefonisch contact op met 0545 – 843489.

Read more 0

1 jaar ago ·

Update Coronavirus

  • Onze dagbesteding en ambulante begeleiding / huishoudelijke ondersteuning gaan gewoon door tijdens de lockdown  t/m 19 januari 2021. Dit betekent dat de locatie geopend is voor onze deelnemers: maandag t/m donderdag: 08:30 – 16:30 en vrijdag 08:30 – 12:30 uur. Binnen onze locatie hanteren wij een mondkapjesplicht bij verplaatsing. Meer informatie kunt u vinden op onze pagina corona.

Bekijk hier de persconferentie in eenvoudige taal

Read more 0

2 jaren ago ·

Update coronavirus 14 oktober

Enige tijd was het coronavirus in Nederland onder controle, maar helaas nemen de besmettingen weer toe. We zijn daarom genoodzaakt om de maatregelen aan te scherpen. We streven hierin zoveel mogelijk naar maatwerk, dit om risico’s voor onze cliënten, hun verwanten, onze medewerkers en vrijwilligers zoveel mogelijk te beperken. Voor zover nu bekend is geen van de cliënten of medewerkers besmet geraakt. De maatregelen die betrekking hebben op Parlijn kunt u vinden via deze link: https://www.parlijn.nl/publicaties/

Read more 0

2 jaren ago ·

Wij zijn weer volledig geopend!

De dagbesteding en het werkbedrijf hanteren de normale openingstijden:
* Maandag t/m donderdag 08:30 – 16:30 uur.
* Vrijdag 08:30 – 12:30 uur.

Onze deelnemers hebben informatie ontvangen rondom veiligheid, vervoer, hygiëne en overige maatregelen. Externe bezoekers zijn welkom op afspraak.

Ook zijn de kennismakingsgesprekken weer gestart!
Bent u ( of voor iemand anders) op zoek naar een dagbesteding met veel ruimte, diverse activiteiten en enthousiaste begeleiders? Bij zowel de dagbesteding als het werkbedrijf zijn nog plekken vrij. Plan vrijblijvend een rondleiding, wij laten u graag onze locatie zien!
Telnr: 0545-477377 of kijk op www.parlijn.nl

Read more 0

Next posts