Dagbesteding

Image
Dagbesteding Adres Jukkertweg 6
7151 HS Eibergen
Telefoon +31 (0)545 477 3 77

Dagbesteding

Wij bieden een persoonsgerichte dagbesteding voor jeugd, (jong) volwassenen en ouderen met een indicatie dagbesteding. Dit in een huiselijke en beschutte werkomgeving in zowel groepsverband als individuele begeleiding.

Wij vinden het belangrijk dat u zelf de regie heeft over de invulling hiervan. Daarom bieden wij 5 thema’s aan met meerderde keuzemogelijkheden, die aansluiten bij uw wensen, leerdoelen en interesses.

Bij elk thema worden diverse activiteiten en workshops aangeboden. U bepaald samen met een begeleider uw eigen dag invulling. De thema’s kunnen gecombineerd worden, rouleren mag en niks moet. Samen proberen we zo goed mogelijk aan elke individuele ontwikkelingswens te voldoen.

Beschut Werk

Onze dagbesteding biedt eenvoudig de mogelijkheid om ook ‘beschut werk’ aan te bieden. Wij kunnen de deelnemers vanuit hun eigen zelfstandigheid, een goede werkbasis en daginvulling geven. Hierbij gaat het niet om werken alleen maar om ook om zaken als de leef- en woonomstandigheden, financiën en het voedingspatroon. De dagbesteding is multifunctioneel zowel in het aanbod van ondersteuning als in openstelling. In de avonden en het weekend wordt er gebruik gemaakt van de aanwezige faciliteiten.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag : 09:00 – 16:30 uur

Vrijdag: 09:00 – 12:30 uur

Weekenden: Flexibel

Gesloten: Alle officiële feestdagen

Vervoer

Het vervoer van en naar de dagbesteding kan, afhankelijk van de indicatie, veelal voor u geregeld worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Bekostiging

Dagbesteding is in de volgende 2 vormen te krijgen:

  • Zorg in natura (de vergoeding voor de zorg wordt direct door de gemeente of het Zorgkantoor betaald)
  • Persoonsgebonden budget (de vergoeding voor de zorg wordt direct aan jezelf uitbetaald in de vorm van PGB, je koopt de zorg dan zelf direct in en gaat met Parlijn een zorgovereenkomst aan).

Wilt u meer informatie neemt u dan contact op met 0545 – 477377

Laatste Nieuws

19 02.23

OPEN DAG ZATERDAG 18 MAART

🅞🅟🅔🅝 🅓🅐🅖 Binnen kijken bij Parlijn? Noteer de datum vast in je agenda want op 𝗭𝗔𝗧𝗘𝗥𝗗𝗔𝗚 𝟭𝟴…

Read more

02 02.23

Klussendienst & Tuinonderhoud

Wij bieden tegen lage kosten onderstaande service aan vanuit ons werkbedrijf. Afspraak maken? Bel 0545-224186

Read more

02 02.23

Vacature!

Per direct: Huishoudelijk medewerker 5 - 15 uur per week!

Read more