Dagbesteding

Image
Dagbesteding Adres Kerkstraat 41
7151 BV Eibergen
Telefoon +31 (0)545 477 3 77

Dagbesteding

De dagbesteding is zoveel mogelijk kleinschalig en maatschappelijk georiënteerd. Door gebruik te maken van de aanwezige faciliteiten zoals het handenarbeid lokaal, activiteitenruimte en keuken verruimen we het aanbod van activiteiten die in een thuissituatie niet altijd mogelijk zijn. Als blijkt dat deelnemers een speciale vorm van dagbesteding nodig hebben, dan zoeken we daar mogelijkheden voor. Wij vinden het belangrijk dat deelnemers meedenken en meebeslissen. Dit start met het gezamenlijk bepalen van de begeleidingsvraag en het begeleidingsaanbod. De gemaakte afspraken met de achtergrondgegevens van de deelnemer worden altijd vastgelegd in het individueel zorgplan.

Beschut Werk

Onze dagbesteding biedt eenvoudig de mogelijkheid om ook ‘beschut werk’ aan te bieden. Wij kunnen de deelnemers vanuit hun eigen zelfstandigheid, een goede werkbasis en daginvulling geven. Hierbij gaat het niet om werken alleen maar om ook om zaken als de leef- en woonomstandigheden, financiën en het voedingspatroon. De dagbesteding is multifunctioneel zowel in het aanbod van ondersteuning als in openstelling. In de avonden en het weekend wordt er gebruik gemaakt van de aanwezige faciliteiten.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag : 09:00 – 16:30 uur

Vrijdag: 09:00 – 12:30 uur

Weekenden: Flexibel

Gesloten: Alle officiële feestdagen

Vervoer

Het vervoer van en naar de dagbesteding kan, afhankelijk van de indicatie, veelal voor u geregeld worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Bekostiging

Dagbesteding is in de volgende 2 vormen te krijgen:

  • Zorg in natura (de vergoeding voor de zorg wordt direct door de gemeente of het Zorgkantoor betaald)
  • Persoonsgebonden budget (de vergoeding voor de zorg wordt direct aan jezelf uitbetaald in de vorm van PGB, je koopt de zorg dan zelf direct in en gaat met Parlijn een zorgovereenkomst aan.

Wilt u meer informatie neemt u dan contact op met 0545 – 477377

Laatste Nieuws

12 04.19

Parlijn is op zoek naar Partners!

Parlijn Zorg is op zoek naar (zorg)partners! Werk jij zelfstandig en ben je op zoek naar een eigen kantoorruimte?…

Read more

11 04.19

Alles onder 1 dak! Begeleiding, Dagbesteding, Werken & Leren.

Per september verhuizen wij naar een nieuw pand! De dagbesteding, het werkbedrijf en zorgkantoren worden gevestigd aan de…

Read more

05 04.19