3 jaar ago · · 0 comments

Vrijwilligers gezocht!

????????????? ???????!
Vind jij het leuk en waardevol om voor een ander iets te betekenen? Wij zoeken per direct vrijwilligers die ons willen helpen op onze locatie. Uiteraard hebben wij jou ook iets te bieden:
een leuk team, bijscholingen, een vrijwilligersbijdrage en zeer dankbare deelnemers! ?
1) Op de dagbesteding zoeken wij vrijwilligers die willen helpen met diverse activiteiten zoals: koken, boodschappen doen, wandelen en/of samen sporten, muziek, spelletjes spelen, schilderen, helpen bij de shop en misschien nog wel het belangrijkste: het bieden van een luisterend oor en een praatje maken!
2) Chauffeurs voor het vervoeren van deelnemers:
Je rijdt de deelnemers met onze vervoersmiddelen van hun woning naar onze locatie. Rijbewijs B is voldoende. Er zijn ritten in de ochtend en in de middag van 08:30 tot 09:30 en van 15:30 tot 16:30 uur. In gezamenlijk overleg kun je aangeven op welke dagen en ritten je kunt rijden.
3) In het werkbedrijf houden onze deelnemers zich bezig met arbeid. Wij zoeken mensen die graag willen helpen bij de volgende activiteiten: eenvoudig tuinonderhoud, sorteer en inpakwerk, houtbewerking, renoveren van meubels e.d. Ook op deze afdeling is de sfeer erg belangrijk, dus ook het sociale contact is een vorm van activiteit!
Ben jij minimaal 1 dagdeel beschikbaar in de week? Meld je aan per mail naar r.mooijweer@parlijn.nl of neemt telefonisch contact op met 0545 – 843489.

Categories: Geen categorie

Laat een reactie achter