7 jaar ago · · 0 comments

Raamovereenkomst getekend met gemeente Berkelland

Parlijn Werkbedrijf organiseert vanaf 1 november beschutte werkplekken voor medewerkers van Hameland. Hiervoor werd afgelopen week een raamovereenkomst ondertekend.
Door de samenwerking met Gemeente Berkelland en ons Werkbedrijf , ontstaan er in Eibergen een aantal werkplekken voor deze groep. Medewerkers van Hameland die in Eibergen wonen, kunnen in de loop van het komende half jaar starten bij Werkbedrijf Parlijn. De kennismaking met de eerste medewerkers is geweest en was positief.

Het aanbod bij Parlijn Werkbedrijf richt zich op deelnemers met een duidelijke arbeidsbehoefte die in een beschutte werksituatie en professionele en didactische ondersteuning bij het uitvoeren van hun werkzaamheden nodig hebben. De deelnemer werkt toe naar een product, dat kan zowel een ambachtelijk, industrieel of dienstverlenend product zijn. Werken is daarbij geen doel op zich, maar het is een middel dat deelnemers helpt bij zelfontplooiing.

Wilt u meer informatie over de werkplekken of ons Werkbedrijf? Neemt u dan contact op met 0545-224186.

Laat een reactie achter