5 jaar ago · · 0 comments

Alles onder 1 dak! Begeleiding, Dagbesteding, Werken & Leren.

Per september verhuizen wij naar een nieuw pand! De dagbesteding, het werkbedrijf en zorgkantoren worden gevestigd aan de Jukkertweg 6 in Eibergen. Daarnaast lanceren wij een nieuw concept voor onze deelnemers, waarbij er een grote keuzevrijheid wordt geboden aan activiteiten die worden afgestemd op persoonlijke wensen en behoefte. De daginvulling wordt afgestemd in samenwerking met onze professionele begeleiders en coaches. Huiselijke sfeer en individuele aandacht staan bij Parlijn centraal.

Naast het aanbod hierboven bieden wij al tien jaar ambulante begeleiding, persoonlijke verzorging en huishoudelijke hulp in thuissituaties in alle acht Achterhoekse gemeenten. Momenteel zijn wij druk in ontwikkeling en houden wij u op de hoogte van alle plannen.

Mocht u alvast meer informatie willen of zich alvast willen voorinschrijven, dan kunt u contact opnemen met Parlijn: 0545 – 843489 of kijk op onze website www.parlijn.nl

Categories: Geen categorie

Laat een reactie achter