5 jaar ago · · 0 comments

Wij zijn verhuisd!

Beste klant / relatie en verwanten,

Per 21 oktober verhuizen en integreren wij onze locaties van de dagbesteding, werkbedrijf en kantoren naar een nieuw pand. Tevens hebben wij een nieuw logo en binnenkort lanceren wij een vernieuwde website. Onze nieuwe adresgegevens:  Jukkertweg 6,  7151 HS in Eibergen

Nieuwe invulling dagbesteding en werkbedrijf

Naast deze nieuwe locatie introduceren wij een nieuw en breder aanbod aan activiteiten in de dagbesteding. Deze activiteiten zijn onderverdeeld in 5 thema’s, waardoor bezoekers van de dagbesteding meer keuzevrijheid krijgen in de dag invulling. Voortdurend zullen wij in deze thema’s diverse workshops aanbieden gerelateerd aan de volgende thema’s.

* Sport & Leefstijl * Facilitair & Horeca * Creativiteit & Talent * Sfeer & Ontspanning * Werkbedrijf

Ons totale dienstenaanbod is onveranderd en bieden wij naast onze dagbesteding ook persoonlijke verzorging, huishoudelijke hulp, werk-leertrajecten en persoonlijke begeleiding aan, in zowel thuissituaties als op onze nieuw locatie. Bent u nieuwsgierig naar onze locatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op voor een rondleiding, wij staan u graag te woord. Meer informatie kunt u vinden op www.parlijn.nl

Categories: Geen categorie

Laat een reactie achter