4 jaar ago · · 0 comments

Update 15-3-2020 maatregelen coronavirus

Let op: Verscherpte maatregelen!

Langs deze weg willen wij u informeren over de maatregelen die we nemen binnen Parlijn met betrekking tot het coronavirus. Parlijn werkt met een kwetsbare doelgroep. We doen er alles aan om risico’s voor onze cliënten, hun verwanten, onze medewerkers en vrijwilligers zoveel mogelijk te beperken.Voor zover nu bekend is geen van de cliënten of medewerkers besmet geraakt. We bereiden ons wel goed voor op de mogelijke gevolgen die het coronavirus ook op ons kan hebben. Dit betekent dat wij de maatregelen volgen die door het kabinet zijn afgekondigd op 15 maart j.l. en volgen we de richtlijnen van het RIVM. Voor de actuele status verwijzen wij u naar de volgende link:  https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Wat zijn de gevolgen voor onze cliënten door deze maatregelen?

Dagbesteding / Werkbedrijf GESLOTEN op maandag 16 maart tot nader bericht. 

Vanaf 16 maart sluiten wij onze dagbesteding en werkbedrijf voor zowel cliënten als bezoekers. Cliënten, verwanten en bezoekers worden persoonlijk ingelicht. Medewerkers die op kantoor werkzaam zijn binnen Parlijn werken thuis, maar zijn telefonisch bereikbaar.

Ambulante begeleiding

  • We kiezen voor ambulante zorg op afstand, mits dit mogelijk is.
  • Bezoek bij cliënten thuis gebeurt uitsluitend indien het voor de zorg echt noodzakelijk is en er vooraf telefonisch is gecheckt dat de cliënt (en huisgenoten) geen verschijnselen of klachten hebben.
  • In het contact worden de richtlijnen gevolgd rond hygiëne en afstand tot elkaar (2 meter). Het aantal medewerkers dat bij cliënten thuiskomt wordt zo klein mogelijk gehouden.
  • Cliënten worden 16 maart persoonlijk gebeld om te kijken hoe we de zorg kunnen inrichten. 

Binnen Parlijn is er een team samengesteld dat de actualiteiten omtrent het coronavirus op de voet volgt.  Heeft u verder nog vragen neem dan contact op met kantoor. Telefoonnummer: 0545 – 843489 of u kunt mailen naar info@parlijn.nl.

Categories: Geen categorie

Laat een reactie achter