8 jaar ago · · 0 comments

PARLIJN OPENT TWEEDE LOCATIE!

Parlijn Zorgorganisatie opent vanaf 2 mei een nieuwe locatie aan de Venneslatweg nr. 11. De naam van deze vestiging is: Parlijn Werkbedrijf.

Het aanbod bij Parlijn Werkbedrijf richt zich op cliënten met een duidelijke arbeidsbehoefte. Het gaat daarbij om cliënten die een beschutte werksituatie en professionele ondersteuning bij het uitvoeren van hun werkzaamheden nodig hebben.

Cliënten werken toe naar een product. Dat kan zowel een ambachtelijk, industrieel of dienstverlenend product zijn. Werken is geen doel op zich, maar het is een middel dat cliënten helpt bij zelfontplooiing. Het uitoefenen van maatschappelijk herkenbare arbeid kan de arbeidsidentiteit van cliënten versterken en daarmee ook de identiteit van de cliënt als burger.

Meer informatie over ‘dagbesteding Parlijn werkbedrijf? Neem voor uitgebreide informatie contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Similar posts

Laat een reactie achter