PARLIJN ZOEKT VRIJWILLIGERS!

7 jaar ago · · 0 comments

PARLIJN ZOEKT VRIJWILLIGERS!

Wil jij iets betekenen voor een ander? Parlijn Zorgorganisatie zoekt Vrijwilligers!

Voor onze dagbesteding ’t Wulsloo zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers. Samen met een medewerker van de dagbesteding wordt iedere keer afgestemd wat je met welke bezoeker(s) gaat doen. Denk o.a. aan wandelen, boodschappen doen, knutselen, samen koken, spelletjes doen etc. Maar ook het verzorgen van de koffie/thee en de zorg rondom de maaltijden hoort er bij.   

Onze dagbesteding wordt bezocht door diverse doelgroepen in verschillende leeftijdscategorieën.Dit zijn o.a. mensen met lichamelijke en/of psychiatrie aandoening, dementie, gedragsstoornissen en/of mensen met een niet aanbehoren hersenletsel. Bij ons wordt hen de begeleiding, ondersteuning en extra structuur geboden die zij nodig hebben.

Wij zoeken vrijwilligers die:
* Vanaf 2 uur per week beschikbaar zijn, het liefst in de middagen ( ma t/m do)
* Zowel zelfstandig als ook in een team kunnen functioneren
* Flexibel en stressbestendig zijn
* Doorzettingsvermogen hebben
* Duidelijkheid en structuur kunnen bieden

Wij bieden onze vrijwilligers o.a.:
– uitdagend en zinvol vrijwilligerswerk
– de mogelijkheid werkervaring op te doen
– de mogelijkheid invulling te geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid
– ondersteuning in hun persoonlijke ontwikkeling
– begeleiding door beroepskrachten
– een vrijwilligersverzekering
– Een eventuele vrijwilligersvergoeding

Wanneer je interesse hebt in vrijwilligerswerk of meer informatie wenst over de mogelijkheden, dan kun je per mail contact met ons opnemen: f.vanslooten@parlijn.nl .Uitgebreide informatie over onze organisatie is te vinden op www.parlijn.nl

Similar posts

Laat een reactie achter