UITBREIDING DIENSTVERLENING

8 jaar ago · · 0 comments

UITBREIDING DIENSTVERLENING

Parlijn biedt vanaf dit jaar een nieuwe vorm van arrangementen genaamd: ondersteuning thuis. Dit is gericht om inwoners zolang mogelijk zelfstandig thuis (en in de samenleving) te laten functioneren.

Vaak is het belang van de cliënt om zo weinig mogelijk professionals over de vloer te hebben. Bij ondersteuning thuis komt 1 zorgaanbieder die de begeleiding en persoonlijke verzorging zo adequaat en efficiënt mogelijk organiseert. Parlijn heeft een contractuele overeenkomst met Gemeente Berkelland.

Vanaf 1 januari 2016 levert Parlijn ook Jeugdwet bij alle 8 Achterhoekse gemeenten. Dat houdt in dat de kinderen en jong volwassenen onder de 18 jaar in aanmerkingen komen voor begeleiding en verzorging in Zorg in Natura en PGB. Parlijn werkt als regisseur in een gezin, concrete opvoedingssituaties worden samen besproken met ouders  en overige gezinsleden. Hierbij worden praktische tips gegeven hoe om te gaan met het gedrag van een kind met een beperking in een thuis situatie.

Similar posts

Laat een reactie achter